Bunds csirke May mdra!
Misaki&Akame&Kimiko 2009.07.01. 09:04

Ht, gyltszik May igazn zletes teleket tud kszteni...
Hozzvalk (4-6 szemlyre):
- 75 dkg csirkehs,
- 3 evõkanl szjamrts,
- 1 evõkanl rizsplinka,
- fl kvskanl feketebors,
- 4 jhagyma,
- 1 tojs,
- 5 evõkanl kukoricaliszt,
- 2 evõkanl bzaliszt,
- olaj a stshez
- Elkszts: Szeleteljk vkony karikkra az jhagymt. Vgjuk 2,5 cm lû kockkra a hst. Verjk fel egy csszben a tojst. Keverjk ssze a szjamrtst a plinkval, a borssal s a hagymval. Mertsk a hskockkat ebbe a mrtsba, keverjk jl ssze. Hagyjuk benne pcoldni 15 percig. Keverjk ssze a tojst a kukorica s a bzaliszttel. Amint egysges masszt kapunk, forgassuk bele a hskockkat. Hevtsnk olajat egy kzepes mretû serpenyõben, sssk ki kis adagokban a bunds hskockkat. Ropogs, aranysrga falatokat kapunk. Cspgtessk le. Tlaljuk forrn, szecsuni fûszeres szezmmrts ksretben.
|